Apply TB valgte eSeven

| Kunder

Apply TB er en av regionens største aktører i prosjektmarkedet, noe som krever integrerte og effektive styringssystemer og vi har nå valgt å samarbeide med eSeven AS for drift og videre utvikling av våre prosesser tilrettelagt i ERP løsningen som er basert på Microsoft Dynamics plattformen’, sier Hallgeir Haave i Apply TB.

Apply TB er en teknisk totalentreprenør og servicebedrift innenfor fagene rør, ventilasjon, telekom, automasjon, energirådgivning, maritim elektro og elektro.  Selskapet har vel 550 ansatte fordelt på lokasjoner i Stavanger, Haugesund, Odda, Stord, Bryne, Bømlo og Bergen.

eSeven leverer forretningsløsninger basert på Microsoft Dynamics ERP.  ‘Vi ser frem til et spennende og langsiktig samarbeide med Apply TB’, sier Helge Kristoffersen i eSeven.

Kunder

Stor effekt med automatiserte prosesser

Stor effekt med automatiserte prosesser

Med oppgradert ERP-system går flyten bedre enn noen gang hos Nordic Crane Vest på Sola. Det meste har blitt digitalisert og all håndtering av dokumenter har blitt fullautomatisert med det nye forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Stangeland Maskin valgte å oppgradere til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, og har nå et system som fungerer godt. De opplever systemet raskere, mer brukervennlig og vil ikke tilbake til gamle trakter.