Beste totalløsning på pris

| Kunder

Porselenprodusenten Figgjo AS på Figgjo ble nødt til å oppgradere ERP-systemet da det gamle ble utrangert og for gammelt. Beste totalløsning og beste pris fikk de innhentet fra eSeven, som har lokaler i Sandnes.

– Vi sendte ut forespørsel til flere leverandører av ERP-systemer, og etter en vurdering falt vi for eSeven sin løsning. Det er i tillegg et lokalt firma, og det er viktig for oss, forteller økonomisjef Solfrid Nyseth i Figgjo.

Figgjo er den eneste gjenværende totalprodusenten av porselen i Norden. De lager porselenet på Figgjo, ca. 15 minutter sør for Sandnes. Fabrikkbygningene er oppgradert og maskineriet er toppmoderne. Figgjo har produsert norsk porselen siden 1941. I fabrikkutsalget selger de en blanding av første- og andresortering, samt restvarer til reduserte priser.

Mer digitalt

Det nye ERP-systemet, Microsoft Dynamics 365 Business Central, har ført til store endringer for Figgjo.

– Det er et steg frem i tid. Det gamle systemet var fra 2007, og verden har endret seg siden den gang. Nå er det mye mindre papirbruk, og prosessene er mer digitaliserte. Vi har nå et bedre mål på progresjon.

For Figgjo var det like så viktig at ERP-systemet kom fra en lokal leverandør. Nå har de bedre oversikt og økt effektivitet.

Spesialist på ERP-system

– Det nye systemet er enda mer brukervennlig enn det forrige, og dermed sparer vi tid. Det er svært gunstig for oss. Systemet går veldig stabilt og vi er kjempefornøyde med løsningen, forteller hun.

Økonomisjef Solfrid Nyseth i Figgjo.

Trenger du å oppdatere ditt system? Ta kontakt med oss her.

eSeven hjelper bedrifter i hele Norge med effektive løsninger og bruk av Microsoft Dynamics 365 ERP. Sandnes-bedriften er spesialister innen Microsoft Dynamics ERP, spesielt innen bransjene bygg og anlegg, leverandørindustrien innen olje og gass, samt produksjon og Industribedrifter.

Knirkefri overgang

Januar 2018 startet Figgjo opp med den nye ERP-løsningen, Microsoft Dynamics 365 Business Central. Når Figgjo fikk nytt system var eSeven til stede hos bedriften i noen uker og sørget for at overgangen gikk smertefritt.

– Det var trygt å ha eSeven her under overgangen, og de løste problemene de fant underveis. Vi hadde ingen nedetid, og alt fungerte slik det skulle. Man må forvente at det kan bli noen utfordringer med helt nytt systemet i starten. eSeven hadde kontroll og løste dette fortløpende. Det var ingen dager der vi ikke kunne fungere normalt.

Ekstra trygt med lokale leverandør

De ansatte i Figgjo fikk opplæring i det nye systemet, og hadde et godt samarbeid med eSeven. Det var en fordel for Figgjo å handle lokalt.

– Er det noe som dukker opp, får vi kjapt hjelp. eSeven holder til i Sandnes og kjenner oss og våre behov. Dessuten forstår de problemet og utfordringene våre. Derfor klarer de alltid å lage en løsning som alle blir fornøyde med.  

Microsoft Dynamics 365 Business Central er multi-språk, flervaluta forretningssystem som hjelper mellomstore og mindre bedrifter over hele verden med å administrere regnskap, prosjekter, produksjoner, økonomi, logistikk & lager og drift.

Hvilken ERP-løsninger passer for deg? Se her om de ulike produktene.

Microsoft Dynamics 365 Business Central har funksjonalitet som passer de fleste norske bedrifter, fra handelsbedrifter, prosjektorienterte bedrifter til avanserte produksjonsbedrifter.

Kunder

Stor effekt med automatiserte prosesser

Stor effekt med automatiserte prosesser

Med oppgradert ERP-system går flyten bedre enn noen gang hos Nordic Crane Vest på Sola. Det meste har blitt digitalisert og all håndtering av dokumenter har blitt fullautomatisert med det nye forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Stangeland Maskin valgte å oppgradere til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, og har nå et system som fungerer godt. De opplever systemet raskere, mer brukervennlig og vil ikke tilbake til gamle trakter.