Bygg & Anlegg

eSeven har gjennom mange år levert ERP løsninger til Bygg & Anlegg og har derigjennom etablert svært god kompetanse innen industrien.

Våre løsninger for Bygg & Anlegg er basert på Microsoft Dynamics 365 ERP sammen med et sett med bransjerelaterte integrerte Apper og eSeven EasyStart parametersetting.
Bransjeløsningen omfatter funksjonalitet for bl.a.

  • Salg, tilbud og kundebetjening
  • Ordrebehandling, fakturering, lagerstyring, innkjøp
    Prosjektregnskap og prosjektstyring
  • Ressursstyring – Grafisk med ‘Drag & Drop’
  • Service ordrer
  • Finans- og driftsregnskap samt Aktiva
  • Dokumentlagring

Funksjonalitet som Timeregistrering, ressursplanlegging, a-konto fakturering med inneståendeberegning, tilleggsordrer, løpende prosjektvurdering og effektiv rapportering er funksjonalitet som er en del av bransjefunksjonaliteten.

Håndverk

Håndverksbedrifter som elektroentreprenører og VVS entreprenører har gjerne behov for håndtering av småordrer og servicejobber på en effektiv måte. Vi har integrert våre løsninger med SpeedyCraft montør funksjonalitet på Smart telefon / Nettbrett samt logistikk med e-faktura løsning mot grossistene og tilhørende prisoppdateringsfunksjonalitet.

eSeven har laget tilleggsløsninger til Microsoft Dynamics 365 for å imøtekomme Norske krav til funksjonalitet i bygg og anleggsindustrien

For elektro og VVS entreprenører inneholder bransjeløsningen Autofakt rutiner og elektronisk pris- og vareimport basert på Nelfo formatet som oppfattes som standard for bransjene.

Prosjektstyring med fremdrift og beregning av status gir en fortløpende kontroll på prosjektene. Du kan operere med fastpris, fakturaplan og regningsarbeid.

Timeregistrering er en del av løsningen gjennom egen rolle for håndverkeren. Du kan også bruke SpeedyCraft til å registrere timer, fylle ut skjema, registrere materialer, osv. idet Bransjeløsningen er fullt integrert med denne.

Bransjeløsningen er rollebasert med egne ‘dashboard’ for Montører, for prosjektleder, for serviceleder, for leder og for salg. Derfor har den enkelte medarbeider stort sett alle relevante opplysninger og funksjoner tilgjengelig umiddelbart.

Du kan samle dokumenter, rapporter, fakturaer, produktveiledninger, o.l. på jobben og oppdatere Boligmappa fortløpende eller når jobben er utført.

Med eSeven Bransjeløsning vil du kunne allokere ressurser på prosjektene, ha full oversikt over belegg og ledige ressurser.

Noen av våre kunder innen Bygg & Anlegg:

Teknisk Bureau AS

Jærentreprenør AS

T. Stangeland Maskin AS

Block Berge Bygg AS

Hellvik Hus AS

Berge Sag & Trelast AS

Skjæveland Cementstøperi AS

Multiblokk AS

Crane Norway Group

Malthus Uniteam AS