Bygg & Anlegg

eSeven Bransjeløsning for Bygg & Anlegg, Elektro og VVS

Microsoft Dynamics ERP er en komplett ERP plattform utviklet av Microsoft – verdens største programvarehus. Dynamics, tidligere Navision og Axapta, er basert på moderne teknologi og omfatter funksjonalitet for de fleste prosesser som er aktuelle for Elektro entreprenører, VVS entreprenører, Byggefirmaer og Entreprenører.

Dynamics NAV brukes i dag av mer enn 110 000 bedrifter verden over. Microsoft Dynamics har i mange år også vært et av de ledende ERP systemer i Norge.

Dynamics er rollebasert i den forstand at systemet vil presentere seg forskjellig alt etter hvilken rolle du har i selskapet. Eksempelvis har en serviceleder andre behov enn en økonomisjef, en leder har andre behov enn en montør. Løsningen kan brukes på de fleste typer PC-er, Tablets og telefoner – også Iphone og IPAD.

Microsoft posisjonerer Dynamics NAV til å passe for bedrifter med fra 3 -300 PC brukere.

eSeven har laget tilleggsløsninger til Microsoft Dynamics NAV for å imøtekomme Norske krav til funksjonalitet i bygg og anleggsindustrien

For elektro og VVS entreprenører inneholder bransjeløsningen Autofakt rutiner og elektronisk pris- og vareimport basert på Nelfo formatet som oppfattes som standard for bransjene.

Prosjektstyring med fremdrift og beregning av status gir en fortløpende kontroll på prosjektene. Du kan operere med fastpris, fakturaplan og regningsarbeid.

Timeregistrering er en del av løsningen gjennom egen rolle for håndverkeren. Du kan også bruke SpeedyCraft til å registrere timer, fylle ut skjema, registrere materialer, osv. idet Bransjeløsningen er fullt integrert med denne.

Bransjeløsningen er rollebasert med egne ‘dashboard’ for Montører, for prosjektleder, for serviceleder, for leder og for salg. Derfor har den enkelte medarbeider stort sett alle relevante opplysninger og funksjoner tilgjengelig umiddelbart.

Du kan samle dokumenter, rapporter, fakturaer, produktveiledninger, o.l. på jobben og oppdatere Boligmappa fortløpende eller når jobben er utført.

Med eSeven Bransjeløsning vil du kunne allokere ressurser på prosjektene, ha full oversikt over belegg og ledige ressurser.

Noen av våre kunder i bygg & anlegg

Bryne Elektriske AS

Stangeland Maskin AS

Rygg Maskin AS

Kverneland Elektriske AS

Block Berge Bygg AS

Malthus AS

Apply TB AS

Jærentreprenør

Time Dør

RK Tekniske AS

Crane Norway AS

Janex Ltd