Industri & produksjon

eSeven Bransjeløsning for Industri og produksjon

Microsoft Dynamics ERP er en komplett ERP plattform utviklet av Microsoft – verdens største programvarehus. Microsoft Dynamics, tidligere Navision og Axapta, er basert på moderne teknologi og omfatter funksjonalitet for de fleste prosesser som er aktuelle for industriproduksjon både med ordrerpoduksjon og med serieproduksjon.

Dynamics NAV brukes i dag av mer enn 110 000 bedrifter verden over. Microsoft Dynamics NAV har i mange år også vært et av de ledende ERP systemer i Norge.

Dynamics NAV er rollebasert i den forstand at systemet vil presentere seg forskjellig alt etter hvilken rolle du har i selskapet. Eksempelvis har en Produksjonssjef andre behov enn en økonomisjef, en leder har andre behov enn en produksjonsplanlegger.

Microsoft Dynamics NAV kan brukes på de fleste typer PC-er, Tablets og telefoner – også Iphone og IPAD.

Microsoft posisjonerer Microsoft Dynamics NAV til å passe for bedrifter med fra 3 -300 PC brukere.

eSeven har laget tilleggsløsninger til Microsoft Dynamics NAV for å imøtekomme Norske krav til funksjonalitet i bygg og anleggsindustrien

eSeven Bransjeløsning for Industri vil du kunne integrere ditt konstruksjonssystem / PDM med Microsoft Dynamics NAV. Tegninger med materialbehov oppdaterer stykklister i Dynamics NAV som brukes videre til produksjonsplanlegging og innkjøp.

Bruker du eSeven Bransjelsøning for industri får du også full funksjonalitet mht sporing av varer, serienummer og partinummer. Materialsertifikater linkes og hentes automatisk frem til dokumentasjon av produksjoner hvor den aktuelle vare er forbrukt.

Du kan lagre alle dokumenter vedrørende prosjekter og produksjoner i Dynamics NAV ved bruk av ‘Drag & drop’ – også eposter. Du kan kategorisere og legge inn beskrivelse for enkel oversikt. På denne måten kan du bygge opp sluttdokumentasjon til kunden.

Du kan styre produksjonen med planleggingsverktøyene i Dynamics NAV og du kan i tillegg benytte Gant planer basert på Netronic eller Planner One. Bruker du Gantplan får du en grafisk planlegger som er fullt integrert med Microsoft Dynamics ERP.

eSeven har en samarbeidsavtale med AMS AS, og sammen tilbyr vi totalløsninger blant annet innenfor ERP og produskjon til industrivirksomheter. Les mer om løsningene fra AMS på www.ams.no

Noen av våre kunder i bygg & anlegg

Andersen Mek. Verksted

TKS Heis AS

Promet AS

Uninor AS

Klepp Mek. AS

IKM Haaland AS

Stangeland Mølle Handel AS

C6 Technology AS

Gunnarshaug Trykkeri AS

T Kverneland & Sønner AS