Leverandørindustrien til Olje & Gass

eSeven har gjennom mange år levert ERP løsninger til Leverandørindustrien til Olje- og Gassindustrien og har derigjennom etablert svært god kompetanse innen denne industrien.

Våre løsninger for Leverandørindustrien til Olje og Gass er basert på Microsoft Dynamics 365 ERP sammen med et sett med bransjerelaterte integrerte Apper og eSeven EasyStart parametersetting.
Bransjeløsningen omfatter funksjonalitet for bl.a.

  • Salg, tilbud og kundebetjening
  • Ordrebehandling, fakturering, lagerstyring, innkjøp
  • Prosjektregnskap og prosjektstyring
  • Produksjons styring
  • Utleie med innleiemuligheter
  • Ressursstyring
  • Service
  • Finans- og driftsregnskap samt Aktiva
  • Dokumentlagring

Funksjonalitet som varesporing, valutahåndtering, integrasjon med CAD systemer, osv. er en del av Bransjeløsningen.

eSeven har laget tilleggsløsninger til Microsoft Dynamics 365 for å imøtekomme Norske krav til funksjonalitet i løsning for bedrifter som leverer til Olje & Gass industien:

Flere bedrifter som leverer til Olje & Gass industrien, har behov for et ERP system som kan kombinere prosjektoppfølging og der deler av prosjektet skal produseres og passer best i en produksjonsløsning.

Microsoft Dynamics 365 gjør at du kan etablere en produksjon som oppgave i et prosjekt og dermed ivareta behovet for denne funksjonaliteten.

Med eSeven Bransjeløsning for Leverandørindustrien til Olje & Gass vil du kunne integrere ditt konstruksjonssystem / PDM med Microsoft Dynamics 365. Tegninger med materialbehov oppdaterer stykklister i Dynamics 365 som brukes videre til produksjonsplanlegging og innkjøp.

Bruker du eSeven Bransjeløning for industri får du også full funksjonalitet mht sporing av varer, serienummer og partinummer. Materialsertifikater linkes og hentes automatisk frem til dokumentasjon av produksjoner hvor den aktuelle vare er forbrukt.

Du kan lagre alle dokumenter vedrørende prosjekter og produksjoner i Dynamics 365 ved bruk av ‘Drag & drop’ – også eposter. Du kan kategorisere og legge inn beskrivelse for enkel oversikt. På denne måten kan du bygge opp sluttdokumentasjon til kunden.

Du kan styre produksjonen med planleggingsverktøyene i Dynamics 365 og du kan i tillegg benytte Gant planer basert på Netronic eller Planner One.

du Gantplan får du en grafisk planlegger som er fullt integrert med Microsoft Dynamics ERP. Tilsvarende kan Gantplan også brukes til styring av prosjektressurser.

Microsoft Dynamics 365 kan brukes på flere språk, en medarbeider kan bruke systemet på Norsk mens en annen i samme organisasjon kan benytte systemet i f.eks. engelsk språk.

Noen av våre kunder i olje & gas

IKM Testing AS

Tampnet AS

FPE Sontum AS

Flowtec AS

Techouse AS

Imenco AS

Kolos Group

Well Innovation AS

Akofs Offshore AS

Stamas AS

Can AS

Boilertech AS