Olje & Gass

eSeven Bransjeløsning for Olje og Gass industrien

Microsoft Dynamics ERP er en komplett ERP plattform utviklet av Microsoft – verdens største programvarehus. Microsoft Dynamics, tidligere Navision og Axapta, er basert på moderne teknologi og omfatter funksjonalitet for de fleste prosesser som er aktuelle for Olje og Gass leverandør industrien – både med prosjektstyring, ordreleveranser og produksjon.

Dynamics NAV brukes i dag av mer enn 110 000 bedrifter verden over. Microsoft Dynamics NAV har i mange år også vært et av de ledende ERP systemer i Norge.

Dynamics NAV er rollebasert i den forstand at systemet vil presentere seg forskjellig alt etter hvilken rolle du har i selskapet. Eksempelvis har en Produksjonssjef andre behov enn en økonomisjef, en leder har andre behov enn en produksjonsplanlegger.

Microsoft Dynamics NAV kan brukes på de fleste typer PC-er, Tablets og telefoner – også Iphone og IPAD. Microsoft posisjonerer Microsoft Dynamics NAV til å passe for bedrifter med fra 3 -300 PC brukere

eSeven har laget tilleggsløsninger til Microsoft Dynamics NAV for å imøtekomme Norske krav til funksjonalitet i løsning for bedrifter som leverer til Olje & Gass industien:

Flere bedrifter som leverer til Olje & Gass industrien, har behov for et ERP system som kan kombinere prosjektoppfølging og der deler av prosjektet skal produseres og passer best i en produksjonsløsning.

Microsoft Dynamics NAV gjør at du kan etablere en produksjon som oppgave i et prosjekt og dermed ivareta behovet for denne funksjonaliteten.

Med eSeven Bransjeløsning for Leverandørindustrien til Olje & Gass vil du kunne integrere ditt konstruksjonssystem / PDM med Microsoft Dynamics NAV. Tegninger med materialbehov oppdaterer stykklister i Dynamics NAV som brukes videre til produksjonsplanlegging og innkjøp.

Bruker du eSeven Bransjeløning for industri får du også full funksjonalitet mht sporing av varer, serienummer og partinummer. Materialsertifikater linkes og hentes automatisk frem til dokumentasjon av produksjoner hvor den aktuelle vare er forbrukt.

Du kan lagre alle dokumenter vedrørende prosjekter og produksjoner i Dynamics NAV ved bruk av ‘Drag & drop’ – også eposter. Du kan kategorisere og legge inn beskrivelse for enkel oversikt. På denne måten kan du bygge opp sluttdokumentasjon til kunden.

Du kan styre produksjonen med planleggingsverktøyene i Dynamics NAV og du kan i tillegg benytte Gant planer basert på Netronic eller Planner One.

du Gantplan får du en grafisk planlegger som er fullt integrert med Microsoft Dynamics ERP. Tilsvarende kan Gantplan også brukes til styring av prosjektressurser.

Microsoft Dynamics NAV kan brukes på flere språk, en medarbeider kan bruke systemet på Norsk mens en annen i samme organisasjon kan benytte systemet i f.eks. engelsk språk.

Noen av våre kunder i bygg & anlegg

IKM Testing AS

Kolos Løfteteknikk AS

Well Innovation AS

Flowtec AS

Imenco AS

Helifuel AS

Fire Protection Engineering AS

Halvorsen Offshore

Stavanger Products

North Sea Cable

DeepOcean