C6 Technologies valgte eSeven

| Kunder

C6 Technologies er et teknologiselskap innen oljeindustrien.  Selskapet utvikler og tilbyr nye løsninger innen brønnintervensjon og -transport blant annet basert på kompositt.  Selskapet introduserer innovative konsepter som overgår det som etablerte teknologier innen oljeindustrien i dag kan vise.

C6 Technologies ble etablert i 2010 og er eid av Archer og IKM Gruppen.

C6 Technologies har valgt eSeven som samarbeidspartner for implementering og drift av ny ERP løsning basert på Microsoft Dynamics plattformen NAV.

Vi er veldig stolte over at C6 Technologies valgte å samarbeide med oss.  Vi leverer en komplett ERP løsning som er integrert med PDM og konstruksjonsprogram, og inkluderer produksjonsstyring og logistikk med økonomistyring, sier Geir Atle Lima, daglig leder i eSeven AS.

Kunder

Stor effekt med automatiserte prosesser

Stor effekt med automatiserte prosesser

Med oppgradert ERP-system går flyten bedre enn noen gang hos Nordic Crane Vest på Sola. Det meste har blitt digitalisert og all håndtering av dokumenter har blitt fullautomatisert med det nye forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Stangeland Maskin valgte å oppgradere til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, og har nå et system som fungerer godt. De opplever systemet raskere, mer brukervennlig og vil ikke tilbake til gamle trakter.