eSeven har inngått samarbeidsavtale med AMS AS

Oct 28, 2014 | Aktuelt, Microsoft Dynamics ERP

Nytt samarbeid representerer ett av Norges fremste fagmiljøer innen ERP og Produksjon

eSeven har inngått en samarbeidsavtale med AMS AS, og vil nå kunne tilby totalløsninger blant annen innenfor ERP og produksjon. 

AMS har gjennom 30 år levert innovative løsninger innenfor produksjonsplanlegging, produksjonslogistikk, produksjonsstyring, lagerløsninger, timeregistrering med mer.  AMS er i dag 19 ansatte og har hovedkontor på Moi i Rogaland.    AMS har bl.a. Kverneland AS, Ekornes, Nordan og Gilje Door på kundelisten og er kjent for sin kompetanse innen løsninger til produksjonsbedrifter over hele landet og gjennom sine kunder, også ute i Europa og nå med Ekornes i USA.

AMS vil komplettere eSeven sine løsninger spesielt innen Shop Floor Control og datafangst med sin nye diRect serie av programvare, samtidig som AMS kan komplettere sine løsninger med ERP programvare fra eSeven.

Begge parter satser på å være teknologisk helt i teten og løsningene kan tilbys både lokalt og som skyløsning.   Til sammen utgjør selskapene et av de mest attraktive kompetansemiljøer for industri og produksjonsbedrifter i Norge.

For mer informasjon angående mulighetene hos eSeven og AMS, ta kontakt med:

Aktuelt

eSeven sentral i etableringen av nytt Microsoft nettverk

eSeven sentral i etableringen av nytt Microsoft nettverk

Gründere, ledelse og ansatte i eSeven AS og Pilaro AS (Selskapene) går sammen med Credo Partners og etablerer Aimbot – en ny vekstplattform for Microsoft-fokuserte IT-serviceselskaper. Samtlige gründere og ledere samt de fleste ansatte aksjonærene, fortsetter på...