eSeven og Skjørestad MPS AS inngår strategisk samarbeid

May 11, 2014 | Aktuelt, Microsoft Dynamics ERP

Skjørestad MPS AS har i de siste 20 årene levert programvare og kompetanse innen produksjon og logistikk til en rekke mellomstore og mindre industribedrifter, fortrinnsvis i Rogaland. Programvaren er egenutviklet og har meget god funksjonalitet.

For å kunne imøtekomme markedets krav til fornyelse og teknologiutvikling, er det etablert et samarbeid mellom eSeven AS og Skjørestad MPS AS, som innebærer at kunder på S-MPS over tid kan velge å oppgradere til Microsoft Dynamics ERP.  

Partene har i samarbeid utarbeidet verktøyer for å gjøre den enkelte kunde’s oppgradering minst mulig krevende for kunden. Samarbeidet innebærer at daglig leder i Skjørestad MPS AS, Birger Skjørestad etablererer sitt kontor i eSeven’s lokaler. Dette vil gjøre samarbeidet enklere og mer smidig.

For mer info kontakt:
  • Birger Skjørestad, tlf. 90642309
  • CEO i eSevenn, Geir Atle Lima, tlf.  99206005

Aktuelt

eSeven Support Portal

eSeven Support Portal

Vi i eSeven er fornøyd med høstens innføring av Dynamics 365, som support og sakssystem. Dette gir oss god oversikt og oppfølging. Saker kan oppdrettes direkte på web fra portal. Eller av oss internt, direkte eller fra e-post, og automatisk fra support(at)eseven.no...