eSeven og Skjørestad MPS AS inngår strategisk samarbeid

May 11, 2014 | Aktuelt, Microsoft Dynamics ERP

Skjørestad MPS AS har i de siste 20 årene levert programvare og kompetanse innen produksjon og logistikk til en rekke mellomstore og mindre industribedrifter, fortrinnsvis i Rogaland. Programvaren er egenutviklet og har meget god funksjonalitet.

For å kunne imøtekomme markedets krav til fornyelse og teknologiutvikling, er det etablert et samarbeid mellom eSeven AS og Skjørestad MPS AS, som innebærer at kunder på S-MPS over tid kan velge å oppgradere til Microsoft Dynamics ERP.  

Partene har i samarbeid utarbeidet verktøyer for å gjøre den enkelte kunde’s oppgradering minst mulig krevende for kunden. Samarbeidet innebærer at daglig leder i Skjørestad MPS AS, Birger Skjørestad etablererer sitt kontor i eSeven’s lokaler. Dette vil gjøre samarbeidet enklere og mer smidig.

For mer info kontakt:
  • Birger Skjørestad, tlf. 90642309
  • CEO i eSevenn, Geir Atle Lima, tlf.  99206005

Aktuelt

eSeven sentral i etableringen av nytt Microsoft nettverk

eSeven sentral i etableringen av nytt Microsoft nettverk

Gründere, ledelse og ansatte i eSeven AS og Pilaro AS (Selskapene) går sammen med Credo Partners og etablerer Aimbot – en ny vekstplattform for Microsoft-fokuserte IT-serviceselskaper. Samtlige gründere og ledere samt de fleste ansatte aksjonærene, fortsetter på...