Økt effektivitet med nytt ERP-system

| Kunder

Med nytt forretningssystem, Microsoft Dynamics 365 levert av eSeven, åpnet det seg opp flere dører for Lid Jarnindustri, som holder til i Norheimsund.

Lid Jarnindustri selger traktormonterte redskaper til bønder og entreprenører i hele Norge. Bedriften har også en liten, men økende eksport til Mellom-Europa og USA. Da er det viktig med et godt datasystem som gir bøndene og forhandlerne oversikt over alle detaljene vedrørende produktene.

– Vi har en del kontakt med TKS på Kverneland som er en av de ledende produsentene av foringsutstyr til storfe og småfe i Europa. De tipset oss om å bruke et nytt ERP-system, levert av eSeven, som de var veldig fornøyde med, forteller produksjonssjef Sigve Lid som har jobbet 13 år i Lid Jarnindustri.

Mer enn 190.000 bedrifter over hele verden bruker Microsoft Dynamics 365 ERP.

Spesialister på ERP-system

eSeven holder til i Sandnes og er spesialister på forretningssystemet Microsoft Dynamics ERP innen bransjene bygg og anlegg, industribedrifter og leverandørindustri innen olje og gass. eSeven er Microsoft Gold Partner, som betyr at de har et tett samarbeid med Microsoft.

– Det gamle systemet vi hadde var udatert og vi måtte oppgradere ERP-systemet. Nå får vi mer data ut fra systemet slik at forhandlerne lettere kan finne dokumenter og se sporing på salgsordrene selv. De kan også se oppdaterte priser, finne reservedeler og gjør nye bestillinger selv. Forhandlerne er mindre avhengige av oss, og vi får mer tid til å jobbe med andre ting. Arbeidsdagen har blitt mer effektiv, forteller Lid.

Lid Jarnindustri bruker i dag Microsoft Dynamics 365 Business Central som administrer regnskapet, prosjekter, produksjon, økonomi, logistikk og lager, og drift. eSeven bistod også med kommunikasjon mot nettsiden.

– Vi er over 60 ansatte i Lid Jarnindustri, og det kan være krevende å bytte system. Vi fikk veldig god oppfølging hele veien, og det nye systemet gjør arbeidsdagen mye enklere. Systemet i dag er mye mer brukervennlig og visuelt enklere å navigere i, sier han fornøyd.

Lid Jarnindustri selger blant annet snøfresere, sandstrøere og vedmaskiner.
Lid Jarnindustri selger blant annet snøfresere, sandstrøere og vedmaskiner.

Microsoft Dynamics 365

Systemet Microsoft Dynamics 365 er tilgjengelig på flere språk og har flere valutaer å velge mellom. Forretningssystemet gir mellomstore og mindre bedrifter over hele verden et bedre datasystem.

Dynamics 365 ERP passer de fleste norske bedrifter, fra handelsbedrifter, prosjektorienterte bedrifter til avanserte produksjonsbedrifter. Ved bruk av Microsofts nyeste teknologi for utvikling av tilleggsfunksjonalitet, kan du tilpasse systemet uten at det går på bekostning av fremtidige oppgraderinger.

Har du spørsmål om ERP-system? Ta kontakt, og vi svarer på alle spørsmålene.

Kunder

Stor effekt med automatiserte prosesser

Stor effekt med automatiserte prosesser

Med oppgradert ERP-system går flyten bedre enn noen gang hos Nordic Crane Vest på Sola. Det meste har blitt digitalisert og all håndtering av dokumenter har blitt fullautomatisert med det nye forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Stangeland Maskin valgte å oppgradere til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, og har nå et system som fungerer godt. De opplever systemet raskere, mer brukervennlig og vil ikke tilbake til gamle trakter.