eSeven AS

en av Norges ledende aktør innen Microsoft Dynamics 365 funksjonalitet

Om eSeven
Spesialister i Microsoft Dynamics 365

Fra vårt hovedkontor i Sandnes, hjelper vi bedrifter i hele Norge med effektive løsninger og bruk av Microsoft Dynamics 365 ERP.

eSeven er spesialister innen Microsoft Dynamics ERP, spesielt innen bransjene Bygg & Anlegg, Leverandørindustrien innen Olje & Gass samt Produksjon/Industribedrifter.

Som Microsoft Gold Partner, har vi et tett samarbeid med Microsoft. Velg en løsning som henger sammen med de øvrige Microsoftløsningene og få et løft i din digitaliseringsstrategi.

eSeven er en av Norges ledende aktør innen Microsoft Dynamics 365 funksjonalitet.

Internasjonalt

eSeven har flere kunder som er etablert med selskaper i flere land utover Norge. Vi er derfor svært glade for å kunne tilby våre kunder service og tjenester lokalt i 70 land, gjennom vårt partnerskap i Pipol. Vi har vært partner med Pipol i mange år og har erfart samarbeidet i praksis gjennom leveranser til selskaper i Brasil, USA, Romania, Skotland, UK, Sverige, Spania, Frankrike og Ghana.

Aktuelt

eSeven Support Portal

eSeven Support Portal

Vi i eSeven er fornøyd med høstens innføring av Dynamics 365, som support og sakssystem. Dette gir oss god oversikt og oppfølging. Saker kan oppdrettes direkte på web fra portal. Eller av oss internt, direkte eller fra e-post, og automatisk fra support(at)eseven.no...