eSeven AS

en av Norges ledende aktør innen Microsoft Dynamics 365 funksjonalitet

Om eSeven
Spesialister i Microsoft Dynamics 365

Fra vårt hovedkontor i Sandnes, hjelper vi bedrifter i hele Norge med effektive løsninger og bruk av Microsoft Dynamics 365 ERP.

eSeven er spesialister innen Microsoft Dynamics ERP, spesielt innen bransjene Bygg & Anlegg, Leverandørindustrien innen Olje & Gass samt Produksjon/Industribedrifter.

Som Microsoft Gold Partner, har vi et tett samarbeid med Microsoft. Velg en løsning som henger sammen med de øvrige Microsoftløsningene og få et løft i din digitaliseringsstrategi.

eSeven er en av Norges ledende aktør innen Microsoft Dynamics 365 funksjonalitet.

Internasjonalt

eSeven har flere kunder som er etablert med selskaper i flere land utover Norge. Vi er derfor svært glade for å kunne tilby våre kunder service og tjenester lokalt i 70 land, gjennom vårt partnerskap i Pipol. Vi har vært partner med Pipol i mange år og har erfart samarbeidet i praksis gjennom leveranser til selskaper i Brasil, USA, Romania, Skotland, UK, Sverige, Spania, Frankrike og Ghana.

Aktuelt

eSeven sentral i etableringen av nytt Microsoft nettverk

eSeven sentral i etableringen av nytt Microsoft nettverk

Gründere, ledelse og ansatte i eSeven AS og Pilaro AS (Selskapene) går sammen med Credo Partners og etablerer Aimbot – en ny vekstplattform for Microsoft-fokuserte IT-serviceselskaper. Samtlige gründere og ledere samt de fleste ansatte aksjonærene, fortsetter på...