Optimer lagerprosessene med en Mobile WMS løsning for Microsoft Dynamics 365 Business Central / NAV

Oct 14, 2020 | Aktuelt

Webinar

Onsdag 11.november kl. 09.00 – 10.00

Webinaret vil demonstrere hvordan man kan optimere lagerprosessene ved hjelp av den brukervennlige Mobile WMS løsning til Microsoft Dynamics NAV og Business Central samt vise hvordan man via systemet kan:

 • Motta varer

• Foreta put-aways

• Plukke varer

• Telle varer og gjøre oppslag

• Utføre vareflyttinger

• Utføre uplanlagte oppgaver som optelling, flytting etc. … og meget mere.

Mobile WMS til Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV

Mobile WMS fra Tasklet Factory understøtter arbeidsprosessene på lageret og integrerer til standardfunksjonene i 365 Business Central og Dynamics NAV.

Den har et meget godt grafisk brukergrensesnitt, som er enkel å bruke og kan konfigureres for å passe til den enkelte brukers behov. Lagermedarbeiderne vil være mere effektive og løsningen eliminerer feilkilder, da Mobile WMS har de nødvendige verktøy og opplysninger for å arbeide sikkert og effektivt.

Installasjon og support av løsningen er enkel, da den er integrerer direkte med standardfunksjonene i Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV. Vi understøtter alle versjoner.

Standardfunksjonaliteten dekker de fleste virksomheters behov, men noen ganger krever en særlig arbeidsprosess en særlig løsning. Mobile WMS er designet, så den enkelt kan utvides med brukerdefinert funksjonalitet. Alle endringer foretages direkte i Dynamics 365 Business Central og Dynamics NAV.

Aktuelt

eSeven sentral i etableringen av nytt Microsoft nettverk

eSeven sentral i etableringen av nytt Microsoft nettverk

Gründere, ledelse og ansatte i eSeven AS og Pilaro AS (Selskapene) går sammen med Credo Partners og etablerer Aimbot – en ny vekstplattform for Microsoft-fokuserte IT-serviceselskaper. Samtlige gründere og ledere samt de fleste ansatte aksjonærene, fortsetter på...