Well Innovation valgte eSeven

Sep 29, 2017 | Kunder

Well Innovation utvikler nedihulls-teknologi til oljebransjen fra ide og konsept og frem til nye kommersielle løsninger. Hovedfokus er å gi kundene et konkurransefortrinn spesielt innenfor fagområdene komplettering, intervensjon og produksjon.

Well Innovation er spesialister på engineering og produksjon og kvalifisering av nedihulls-utstyr og dekker fagfeltene mekanikk, hydraulikk og elektronikk.

Fra begynnelsen for 10 år siden og fram til i dag har Well Innovation utviklet en rekke kommersielle teknologier og besitter en betydelig patent og IP portefølje.

Well Innovation har valgt eSeven som samarbeidspartner for støtte, drift og videreutvikling av sin ERP løsning basert på Microsoft Dynamics plattformen.

eSeven er smigret over at Well Innovation valgte å samarbeide med oss om sine kritiske virksomhetssystemer, sier daglig leder Geir Atle Lima i eSeven.

Kunder

Rygg Maskin valgte eSeven

Rygg Maskin valgte eSeven

Rygg Maskin AS ble etablert i 1972.  Firmaet har utviklet seg til å bli en kjent og solid maskinentreprenør med kompetanse og utstyr innen de fleste områder som omfatter fagområdet. Selskapet har som spesialfelt ledningsanlegg, veibygging og idrettsanlegg....

AMS valgte eSeven

AMS valgte eSeven

Anlegg og Marine Service dekker alt fra akutte reparasjoner til serviceavtaler og de store overhalingene. Vi har solid erfaring og kompetanse på de fleste større dieselinstallasjoner. Siden starten i 1985 har vi hatt et hovedmål. Vi skal være førstemann på dekk. Når...

Stapro valgte eSeven

Stapro valgte eSeven

Stapro ble etablert i 2009 av spesialister innen salg til shipping og offshore industrien. Selskapet er agenter og forhandler av en lang rekke produkter som disse markeder har behov for og er eksperter innen elektrisk utstyr, kabler, etc. Stapro har valgt å samarbeide...