Well Innovation valgte eSeven

| Kunder

Well Innovation utvikler nedihulls-teknologi til oljebransjen fra ide og konsept og frem til nye kommersielle løsninger. Hovedfokus er å gi kundene et konkurransefortrinn spesielt innenfor fagområdene komplettering, intervensjon og produksjon.

Well Innovation er spesialister på engineering og produksjon og kvalifisering av nedihulls-utstyr og dekker fagfeltene mekanikk, hydraulikk og elektronikk.

Fra begynnelsen for 10 år siden og fram til i dag har Well Innovation utviklet en rekke kommersielle teknologier og besitter en betydelig patent og IP portefølje.

Well Innovation har valgt eSeven som samarbeidspartner for støtte, drift og videreutvikling av sin ERP løsning basert på Microsoft Dynamics plattformen.

eSeven er smigret over at Well Innovation valgte å samarbeide med oss om sine kritiske virksomhetssystemer, sier daglig leder Geir Atle Lima i eSeven.

Kunder

Stor effekt med automatiserte prosesser

Stor effekt med automatiserte prosesser

Med oppgradert ERP-system går flyten bedre enn noen gang hos Nordic Crane Vest på Sola. Det meste har blitt digitalisert og all håndtering av dokumenter har blitt fullautomatisert med det nye forretningssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Raskt og brukervennlig økonomisystem

Stangeland Maskin valgte å oppgradere til ERP-systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central, og har nå et system som fungerer godt. De opplever systemet raskere, mer brukervennlig og vil ikke tilbake til gamle trakter.